Egyedi konyhabútor készítés akció - Modern konyhaszekrény, konyhabútor gyártása Budapesten.:

BÚTORKÉSZÍTÉS, BÚTORSZERELÉS BUDAPESTEN

KONYHABÚTOR   GARDRÓBSZEKRÉNY

A KONYHABÚTOR ÁRAK TARTALMAZZÁK A SZÁLLÍTÁS ÉS A BEÉPÍTÉS KÖLTSÉGÉT    ÁRAK

Sok szeretettel üdvözöljük az OPTIMUM-KONYHA honlapján!

Szeretné megtalálni az Ön számára ideális konyhabútort, de az előregyártott kész konyhabútorok sem méretben sem pedig stílusban nem megfelelőek?

Segítünk megtervezni és megvalósítani reális áron az Ön elképzeléseit! Gondolja ki milyet szeretne, mi hozzátesszük a szakmai hozzáértést és minőségi munkát.

Modern fényes konyhabútor készítés Budapesten
Konyhaszekrény készítés Budapesten
Konyhaszekrény készítés Budapesten
Konyhaszekrény készítés U- alakú konyhaszekrény fényes bútoajtóval Budapesten
Konyhaszekrény készítés konyhaszigettel, modern fényes bútorajtóval Budapesten
Konyhaszekrény készítés Budapesten
Konyhaszekrény készítés Budapesten
Konyhabútor tervezés, gyártás méretre, beépítés - Egyedi konyhabútor, gardróbszekrény készítés egyedi méretre Budapesten
Konyhabútor tervezés, gyártás egyedi méretre, beépítés - Egyedi konyhabútor, konyhaszekrény készítés Budapesten
Egyedi konyhabútor, konyhaszekrény készítés fóliás bútorajtóval, tömörfa bútorajtóval, magasfényû bútorajtóval, bútorlapos konyhabútor, akrill szekrényajtóval
Konyhaszekrény készítés fóliás bútorajtóval Budapesten
Konyhabútor tervezés, gyártás méretre, beépítés - Egyedi konyhabútor, gardróbszekrény készítés egyedi méretre Budapesten
Konyhabútor tervezés, gyártás méretre, beépítés - Egyedi konyhabútor, gardróbszekrény készítés egyedi méretre Budapesten

 

A konyhabútorok készítése során fõ célunk a jó minõségû és elérhetõ árú alapanyagok felhasználása.

A konyhabútor és beépített szekrények szerkezetét, vázát 18mm-es Fehér bútorlapból készítjük.

A konyhabútor fiókjai fém fiókoldallal vagy BLUM Tandembox csillapítós fiókkal készülnek. A fém fiókoldal estében a fiók alja 18mm bútorlap mely jelentõsen tartósabb a hagyományos megoldásokhoz képest.

konyabútor fém fiókkal
modern konyabútor fém fiókkal, magas fiók

Vállaljuk  egyedi KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉSE, MDF fóliás, fényes akril és festett bútorajtóval.

Beépített szekrény, tolóajtós gardróbszekrény egyedi méretben történő elkészítését. Széles szín- és ajtófrontválasztékkal állunk rendelkezésére.

Szüksége van egyedi méretű bútorra?

A mai világban a legtöbb embernek igen, mert változó életünk változatos életteret kíván. Megváltozott családmodell, eltérő életstílusú emberek teremtik szükségét a praktikus, egyénhez rugalmasan igazodó bútornak. A konyháknak például nemcsak a mérete eltérő, a formája is, és sajnos sokszor a falak sem derékszögűek, de a jól méretre készített bútor egyrészt megfelelő dísze a helységnek, másrészt a falak egyenetlenségeit is bizonyos fokig eltakarja.

A praktikusságon felül az egyéni kívánságok is helyet kapnak az egyedi bútornál. Az üzletekben vásárolható bútorokhoz képest az egyedi  bútor  készítője nemcsak tervezője, de készítője is a bútornak. Személyes kapcsolat alakul ki a megrendelővel, így a bútorkészítő személyre szabott tanácsokkal, naprakész ötletekkel segíti a bútor tervezését együtt a megrendelõvel. Új épület esetén a bútorok ideális tervezése már elkezdődhet a közmûvek kiépítése előtt, hogy optimálisan lehessen alakítani a víz-, villany-, gáz kiállásokat.

Miért válasszam az Optimum-konyhát?

Eddigi többéves bútorkészítői munkánk megrendelőink kívánságán és a bútorkialakítási lehetőségek megtalálásán alapult. Ezen tapasztalatunkat felhasználva mindig jobban és jobban tudjuk segíteni ötletekkel, tanácsokkal az új megrendelőknél a bútortervezést. A vevők igényei ösztönöznek minket arra, hogy felkutassuk az új anyagokat és alkalmazzuk a gyártás során.

Már a helyszíni felmérés során jól használható gyakorlati tanácsokkal látjuk el kedves ügyfelünket, így valóban átfogó képet kaphat a helység beépítésének lehetséges módjairól.

A személyreszabott tervezés a legfontosabb a késõbbi használhatóság szempontjából. Örömmel elkészítjük bútora terveit és árajánlatát INGYENESEN ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTESEN, keressen minket elérhetõségeinken.

Tisztelettel:

Szijj Dénes

Szijj Dénes Ev.

Adószám:69767807-1

Nysz:9236548731

Tel.: 0630 859 22 35

e-mail: szijjdenes@optimum-konyha.hu

web:https://www.optimum-konyha.hu

Küldő e-mail címe:


Üzenet szövege:


Egyedi konyhabútor készítés akció - Modern konyhaszekrény, konyhabútor gyártása Budapesten.:

konyhabútor, karácsony, konyha, gyártás, méretre, asztalosbudapest